Rättshjälp - Aktuell information gällande Rättshjälp
Rättshjälp - Advokatpoolen på Kungsholmen HB

Rättshjälp av Advokatpoolen på Kungsholmen HB i Södertälje

I Södertälje finns det 12 jurister och advokater som kan stötta er juridiskt om ni blivit beviljade rättshjälp varav Advokatpoolen på Kungsholmen HB är en av dem. Både inriktning för jurister och specielitet för advokater skiljer som när du söker rättshjälp kan vara en god idé att hitta ett lämpligt juridiskt ombud som i Södertälje eller i Stockholms län.


Då du kontaktar någon advokatbyrå som ska ge dig juridiskt stöd eller rättshjälp är det bra om du kan definiera tydlig vad du behöver hjälpmed och be om referenser. Mycket information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från juristfirmor och advokatbyråer som kan erbjuda rättshjälp. Eftersom det finns många som kan ge rättshjälp på samma ort som Advokatpoolen på Kungsholmen HB är det bra att undersöka alternativen för rättshjälpen men börja hör efter med Advokatpoolen på Kungsholmen HB.
Lättast kommer du i kontakt med en advokat eller jurist hos Advokatpoolen på Kungsholmen HB som du kan diskutera rättshjälp med enligt nedan:


Advokatpoolen på Kungsholmen HB

Järnagatan 16

151 73 Södertälje