Rättshjälp - Aktuell information gällande Rättshjälp








Rättshjälp - Advokatfirman Lundberg & Åkerlund HB

Rättshjälp av Advokatfirman Lundberg & Åkerlund HB i Luleå

I Luleå finns det 18 jurister och advokater som kan stötta er juridiskt om ni blivit beviljade rättshjälp varav Advokatfirman Lundberg & Åkerlund HB är en av dem. Både inriktning för jurister och specielitet för advokater skiljer som när du söker rättshjälp kan vara en god idé att hitta ett lämpligt juridiskt ombud som i Luleå eller i Norrbottens län.


Då du kontaktar någon advokatbyrå som ska ge dig juridiskt stöd eller rättshjälp är det bra om du kan definiera tydlig vad du behöver hjälpmed och be om referenser. Mycket information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från juristfirmor och advokatbyråer som kan erbjuda rättshjälp. Eftersom det finns många som kan ge rättshjälp på samma ort som Advokatfirman Lundberg & Åkerlund HB är det bra att undersöka alternativen för rättshjälpen men börja hör efter med Advokatfirman Lundberg & Åkerlund HB.




Lättast kommer du i kontakt med en advokat eller jurist hos Advokatfirman Lundberg & Åkerlund HB som du kan diskutera rättshjälp med enligt nedan:


Advokatfirman Lundberg & Åkerlund HB

Köpmangatan 56

972 34 Luleå

0920-46 10 60