Rättshjälp - Aktuell information gällande Rättshjälp
Rättshjälp i Kiruna

Rättshjälp i Kiruna

Det finns totalt 5 advokater och jurister som kan stötta er om ni fått rättshjälp i Kiruna där flera av dessa firmor har flera duktiga advokater som kan agera juridiska ombud för er som har rättshjälp. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa advokatbyrån eller juristfirman för rättshjälp i Kiruna och erfarenheten kan även variera. En klar fördel är om ni kan få tips av någon jurist om vem ni ska använda som juridiskt ombud vid rättshjälp. Information, betyg och rekommendation om advokatfirmor och juristbyråer i Kiruna kan ni oftast hittas på internet.


Då det i Kiruna och i Norrbotten finns många som kan ge rättshjälp och rättsstöd är det bra att kontakta några jurister för att se vad de har för erfarenhet av er typ av mål. Innan du ringer till advokatbyrå för att diskutera rättshjälp bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av stöd, gärna i detalj. Bäst information får om du detta genom att besöka några advokatbyråers hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt som kan ge rättshjälp i Kiruna genom att kolla med någon jurist eller advokat nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla rättshjälp ni kan få i Kiruna

Juristbyrån Susanne Sidér

Mangigatan 26A

CJ Advokatbyrå AB

Kaserngatan 14

Advokatbyrån Vera Gärdemalm AB

Hjalmar Lundbohmsvägen 52

Advokatfirman Lars-J Henriksson AB

Föreningsgatan 7A

Notarius Publicus

Geologgatan 6