Rättshjälp - Aktuell information gällande Rättshjälp
Rättshjälp i Boden

Rättshjälp i Boden

Det finns totalt 5 advokater och jurister som kan stötta er om ni fått rättshjälp i Boden där flera av dessa firmor har flera duktiga advokater som kan agera juridiska ombud för er som har rättshjälp. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa advokatbyrån eller juristfirman för rättshjälp i Boden och erfarenheten kan även variera. En klar fördel är om ni kan få tips av någon jurist om vem ni ska använda som juridiskt ombud vid rättshjälp. Information, betyg och rekommendation om advokatfirmor och juristbyråer i Boden kan ni oftast hittas på internet.


Då det i Boden och i Norrbotten finns många som kan ge rättshjälp och rättsstöd är det bra att kontakta några jurister för att se vad de har för erfarenhet av er typ av mål. Innan du ringer till advokatbyrå för att diskutera rättshjälp bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av stöd, gärna i detalj. Bäst information får om du detta genom att besöka några advokatbyråers hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt som kan ge rättshjälp i Boden genom att kolla med någon jurist eller advokat nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla rättshjälp ni kan få i Boden

Advokatfirman Lundberg & Åkerlund HB

Kyrkgatan 41

Håkan Lundström Advokatbyrå

Garvaregatan 3B

Advokatbyrån Tuhkanen AB

Färgaregatan 8

Vme Juristen AB

Fabriksgatan 6

Advokat Lena Isaksson AB

Hellgrensgatan 5A